Hoe werkt het?
Borduren is het met garen bewerken van stoffen of producten in siersteken met één of meerdere kleuren, het geeft een duurzaam resultaat en is slijt- en kleurvast.

Ik borduur met een computergestuurde machine waarbij het mogelijk is om jouw logo of ontwerp op een kledingstuk of accessoire te verwerken. De machine kan tot 16 kleuren tegelijk borduren. Ik heb diverse kleuren garen op voorraad maar als jouw kleur er niet bij zit ga ik voor je op zoek naar de juiste kleur.

Digitaliseren
Door gebruik te maken van bepaalde software is er een groot aanbod van mogelijkheden. Een ontwerp wordt voor deze machine omgezet naar steken door het natekenen van jouw ontwerp. Daarbij varieert de keuze in steekrichting en steeksoorten maar ook de vrijheid in grootte van het logo voor borduurwerk waardoor je het logo op allerlei textielsoorten kunt gebruiken. Denk hierbij aan blouses, bodywarmers, truien, jacks, kortom de gehele kledinglijn van jouw bedrijf.

Kleding
Je hebt ook de keuze om zelf kleding en/of accessoires aan te leveren die ik voor je kan borduren, uiteraard moet ik dan wel van te voren bekijken of het aangeleverde materiaal geschikt is om te borduren.

Onder het menu bedrijfskleding hebben we ook een ruime keuze aan kleding die ik voor je kan bestellen om een gehele kledinglijn voor jouw bedrijf samen te stellen.